lördag, januari 18, 2014

el stockolmo

Torsdagen spenderades i huvudstaden. Hade workshop med Vero Moda, i flaggskeppsbutiken på Drottninggatan. Visual merchandising. Riktigt roligt, en lärorik dag med härliga brudar. Och min stackars chef. Vet inte om han har det bästa (alltid omgiven av tjejer) eller det värsta (alltid omgiven av drama) jobbet i världen. Gissar att det är från dag till dag. 

Första morgonplanet ner, en heldag på kurs och sedan finfint umgänge på TGI Fridays med Ems och bästexkollegan Juls. Jag älskar att jobba i restaurang, men påminn mig om att aldrig söka jobb där. Herregud, jag skulle aldrig orka vara sådär über-klämkäck hela kvällarna! 

När gäspningarna kom allt tätare tog jag bussen ut till Arlanda. Krånglade mig igenom säkerhetskontrollen (väska, jacka, klocka, mobil, påsen med vätskor, stövlarna - piiiip - just fan, bältet) och satte mig för att halvsova vid min gate. Lätt försenade landade jag strax innan midnatt efter att ha sovit en timme på planet: öppen mun, eventuellt lite dreglande och garanterat lätt snarkande. Charmigt!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: