torsdag, januari 09, 2014

den där Blomman.

Min bil. Blomman. Hon har varit en fantastisk trotjänare de senaste två åren, men jag är rädd att hon inte längre är värd pengarna att laga. Risken är att hon ändå inte kommer passera besikningsmannens vaksamma ögon, då sprickorna i framrutan börjar vara betydande både i mängd och utsträckning. Så då vet jag inte om det är värt att pyssla med de elfel hon dras med, då mina vindrutetorkare aldrig slutar gå och motorn till spolarvätskan bråkar. Finaste Blomman, som har startat i ur och skur (nästan) och (typ) alltid tagit mig dit jag velat. 

Så jag har börjat spana på en ersättare. Hoppas dessutom på att imorgon (läs: idag torsdag) kunna åka ner till Lövenland och spana in en Mazda 6 jag gärna vill ha. Om han inte hunnit sälja den redan, har tyvärr bara andra tjing på den. Så vi håller tummarna för det, är något handikappad utan fungerande bil när man bor i skogen. Eller, stackars pappa blir handikappad, då det är han som blir utan i slutändan.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: