onsdag, december 18, 2013

två hem men ingen bostad.

Har alltid sagt hur privilegierad jag är som har haft två hem. Och jag har fortfarande två hem. I mitt hjärta finns även Västerås kvar, det känns som ett hem. Men jag har däremot ingen bostad, ha! Inte någonstans! Min lägenhet med den underbara balkongen och ännu mer underbara grannen har överlåtits till random snubbe. Och här i Skellefteå. Ja. Bostadsbrist. Kul.

Just nu delar jag rum med ett vildsvin, ett gäng skogsfåglar, en älg, en gris och en fluga. Flugan har jag lyssnat på innan jag somnat i en vecka nu. Eller, jag slog ihjäl den trodde jag. Antingen återuppstod den eller så hade han en bror. Och ja, det är en han. Den irriterar mig. Såklart det är en han. Precis som när kassan slutade fungera när jag skulle stänga igår. Ringde min engelskspråkiga it-support som kallade den för massa fula ord. Men även hon kallade kassan för "him", varvat med diverse mindre lämpliga brittiska ord. Ungefär exakt vad jag inte väntade av it-supporten, men helt klart mycket roligare.  
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: