onsdag, december 11, 2013

pros and cons.

Det där med att flytta hem till mamsen och papsen igen är lite spännande. Trettio år och hemmaboende. Är inte riktigt van att ha någon i närheten alltid när jag är hemma, men flyr upp på mitt rum när jag behöver lite ensamtid. Men att bo hemma har även sina fördelar. Förutom att de bor på en helt magiskt vacker gård, så står ibland maten färdig när man kommer hem på kvällen. Och en matlåda intill. Minns inte ens när någon lagade mat till mig, lagom tills dess att jag kommer hem från jobbet. Känns otroligt lyxigt!

Dessutom tar Pappa Pensionär väl hand om min älskade fyrfotade kompis. Den fyrfotade vännen som dessutom får sällskap på kvällarna, när hans tråkiga matte går och lägger sig tidigt. Den stora nackdelen med att bo hemma, är egentligen att hemma är fyra mil från jobb, stan och vänner. Det blir lätt lite insnöat och begränsat i umgänget. Även om finaste mamman och finaste pappan heller inte är allt för dåligt sällskap!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: