söndag, december 15, 2013

på en pinne.

Åkte in till jobbet i morse. Helt frivilligt. På en ledig dag. För att jobba. Så, mina vänner, så mycket gillar jag mitt nya jobb (i kombination med att jag hade lite för lite timmar på schema den här månaden).  Hem till Uttersjön igen - utan att köra i diket - och åt mammas magiska älgköppsoppa med klimp. 
Hade en plan på att dippa ikväll, grönsaker och lite chips. Hittade en påse Lantchips i föräldrarnas skafferi och hällde glatt upp dem i skålen. Tryckte ännu gladare in en näve i munnen och tyckte att de smakade konstigt. Lite surt sådär. Kollade på påsen. Bäst före 2009-nånting-nånting. Påsen var fyra år för gammal. För det första, vem har en påse chips hemma i över fyra år utan att äta upp den. För det andra, vem har en påse LANTCHIPS hemma i över fyra år utan att äta upp den. Konstigt.

Mina jeans tackar nog mig för att chipsen var härskna, men jag blev lite bitter. Lyckan över att hitta favoritchipsen i skåpet lixom.. 
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

signe sa...

Vem har en påse lantchips hemma från 2009 som de inte har ätit upp, när de dessutom har flyttat?