tisdag, november 05, 2013

wattafakk.

På riktigt. Jag är bra på många saker, men jag är tamefasen världsbäst på att fickparkera. Min bil var alldeles igenimmad idag och jag hade bilens längd + max 50 cm. Men på första försöket, i mörker, trots mycket begränsad sikt stod bilen alldeles precis där den ska stå. Efter första försöket. Första! Försöket! Detta trots att min körskolelärare aldrig ens nämnde begreppet fickparkering, och ännu mindre förklarade, visade eller lät mig testa det. 

Skam den som ger sig. Nu kan jag det, efter ett par bostäder där fickparkering är ett måste. Och på tal om körkort, vad kan man förvänta sig när man envisas med att ta sitt körkort uppe i de nordligaste delarna av lappmarken? En rondell, inga enkelriktade gator, inga rödljus och kanske fem stopplikter. Desto fler renar på vägen dock. Känns inte som om fickparkering är prio ett där uppe. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: