söndag, november 03, 2013

this is halloween.

Fick en sen spontaninbjudan till en Halloweenfest med utklädning - ett par timmar innan jag borde inställa mig på platsen. I brist på utklädnad gick jag som mig själv, en norrländsk hillbilly. Inte ofta jag går på fest i rejäla vinterskor, men helt klart den mest bekväma outfiten på länge.
Vissa bilder ärligt stulna på Facebook.

Blev dock en näst intill nykter tillställning för min del. Desto fullare de andra blev, desto mindre ville jag dricka. Så den där burken Norrlands Guld höll jag i större delen av kvällen, men den tycktes aldrig ta slut. När alla fyllon gick på krogen åkte vi nyktra till McD och avslutade kvällen där istället. Vaknade i morse, mycket nöjd med beslutet att hålla mig städad. Tack för inbjudan och sällskapet! 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: