söndag, november 17, 2013

prinsessan på ärten.

Jag sover fortfarande. Mest hela tiden. Har inte riktigt listat ut om det har att göra med att jag varit enormt stressad senaste tiden och är slut av den anledningen, att stressen är på väg ur kroppen - eller om jag bara är lat. Oavsett, jag behöver inte ursäkta mig. Jag är ledig och då får man sova hur mycket man vill. 

Men när jag är vaken är jag utomhus. Promenerar i solen, i skogen, längs ån. Tillsammans med fyrfotingen. Packar lite flyttkartonger. Bara en dryg vecka kvar nu, innan jag säger farväl. Tack och adjö. Men först ska jag kramas med mina vänner. Gå på butikschefsfest. Och min egen 30-års/hejdåfest.   Och troligtvis vara hemskt bakfull. Det är ju tydligen min grej.  
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: