lördag, november 09, 2013

hufvudstaden baby!

Tog en dagstripp till Den Kungliga Hufvudstaden igår. Träffade min Ems och Robb. Turistade och flinade lite åt grabbarna som gick högvakten. Hoppade i vattenpölar (okej, det var nog bara jag) och skrattade. Tog den ena snygga bilden efter den andra, ha! 
Inte ofta jag själv är med på så här många bilder som inte är selfies. Men de flesta bilderna tillhör Ems eller Robb, ärligt stulna eller så. Fick damma av skolengelskan också, då den manliga delen av sällskapet har det som modersmål.  Tur han inte är fransman, då skulle det kunna bli väldigt spännande. Min franska begränsas just nu till att jag kan berätta för en fågel hur jag ska nacka den och delar ur franska nationalsången. Kan väl även berätta vad jag heter och fråga om personen vill idka sexuellt umgänge med mig. Typ. Precis allt man behöver kunna? 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: