måndag, november 25, 2013

#grattisviktoria

I lördags firades min ankommande trettioårsdag av mina fina vänner. Herregud vilka fantastiska människor jag har i min omgivning, jag är verkligen privilegierad. Hämtades upp av Nordinskan redan klockan elva, och åkte tillsammans med två av männen i mitt liv till Lastberget. Bubbelpool både inne och ute, kall cider och grym mat. Men allra mest, samtal om högt och lågt - med några av mina bästa vänner.
Kvällen vigdes åt ännu mer mat (catering från Limone), urflippade samtal och bubblor i glasen. Det är länge sedan jag skrattade så mycket, käkarna ömmade och det värmde enormt i hjärtat. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka alla inblandade för en alldeles magisk kväll. Jag vill verkligen inte säga hejdå, jag vill säga på återseende. Ni är så jävla bäst!

Linda, Erik. Patrik, Danne. Emelie, Mari. Becca och Emma. 
Jag är evigt tacksam. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: