torsdag, november 21, 2013

garderoben svämmar över, men..

Jag har jobbat med kläder i 1,5 år nu. Haft en fantastisk personalrabatt på kläderna jag sålt, i kombination med att jag är en fullkomlig shopaholic. Dvs, jag har enormt mycket kläder. Till vardags har jag inga som helst problem att hitta vad jag ska ha på mig, men så fort det vankas festligheter blir det svårt.
I morgon vankas det butikschefsfest med Erikslund Shoppingcenter, och på lördag min 30-års/hejdåfest. Och jag har faktiskt ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig. Kul! Festkläder är verkligen inte min styrka. Mission inför jobbet på Vero Moda - köpa mer dressat! 

Men oavsett vad jag har på mig, så kommer det bli två bra fester. Det är jag helt säker på. Enda smolket i bägaren är att jag vet att jag kommer bli bakis. Jag blir alltid bakis. Det är ingen nyhet. Och det ger mig redan nu ångest.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: