lördag, november 16, 2013

en viktoria i natten.

Nackdelen med att vara sliten och lätt nedkörd samtidigt som man är ledig är att man kan sova hur mycket man vill på dagarna. Lite trött och och grinig - det är lugnt, sov en stund! Låter kanske inte som någon nackdel, men faktiskt. Sömn dagtid gör inte bara mitt humör alldeles urfuckat, det gör såklart även min dygnsrytm helt förstörd.

Klockan har passerat fyra och efter att ha läst igenom tre år gamla blogginlägg konstaterar jag att jag skrev roligare på den tiden, drack betydligt mycket mer sprit och var sjukt snygg i håret. Det första har jag bara mig själv att skylla, det andra vill jag inte uppnå igen och det tredje är jag faktiskt rätt bitter över. Det långa, tjocka, fylliga, fluffiga håret. Det skulle jag minsann kunna tänka mig ta tillbaka. 

Rubriken är en ode to Mr Strömbro. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: