fredag, november 29, 2013

bryggargatan.

Premiärbesöket på Bryggargatans Bistro. Herregud. En Chevre Chaud med sådär perfekt kokade rödbetor. Grillat reninnalår som smakade gudomligt och lixom smälte i munnen. En lätt rinnande chokladfondant som jag aldrig ville skulle ta slut. Betyg? Fem självklara älvsutsikter av fem möjliga!
Kommer på massa nackdelar med att fylla trettio. Plötsligt är jag gammal, herregud. Kroppen förfaller. Jag borde kanske veta vad jag vill göra när jag blir stor. Borde bli och agera som en vuxen. Yada yada yada. Men fördel, förutom den goda maten man bjuds på - både idag och förra helgen med vännerna - är de fina presenterna. Jag är som ett barn. Jag blir stormförtjust när jag får ett paket och vill allra helst riva upp presentpappret som om jag vore fem år gammal. 
Ring från Johanna N och klocka från Michael Kors. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: