fredag, november 22, 2013

bc-festernas bc-fest.

Västerås bästa butikschefer. Å2. Bästa trollcarlen någonsin. Ihopvikta spelkort inne i citroner. Skratt till tårarna sprutade - förlåt Jenny, men bilden visar vad vi alla kände - mat, vin, glada tillrop. De fyra närmaste runt mig vid bordet vann massa choklad i lotteriet, men det är jag som har både en megapack Riesen och en stor låda med tryfflar i skafferiet. Kanske lärde mig något av magikern. Eller så var mina ögonfransar långa nog.
Ett sista farväl av mitt älskade köpcentrum. Tack alla inblandade, med lite fantasi och god vilja kunde jag inbilla mig att festen var bara för att vinka farväl till mig. Det känns roligare så. Vaknade med en gnutta huvudvärk i morse som botades med två glas vatten och lite mer sömn, sedan en lång promenad med fyrfotingen hem till Jenny. Och så lite obligatoriskt salt och fett. Back on track!

Jag kommer sakna mitt älskade Erikslund. 
Men framför allt alla som jobbar där.
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Anonym sa...

Du glömde nämna den sexiga och fantastiska discjockeyn ;)