tisdag, oktober 01, 2013

jag hjärta hösten.

När många andra blir deppade under hösten känner jag tvärtom. Finns få saker som ger mig så mycket energi som just hösten. Hade en ledig förmiddag idag, så efter en liten sovmorgon gick jag och fyrfotingen ut i skogen och bara njöt. Eller, jag njöt i alla fall. Han tuggade mest gräs och tyckte att jag var besvärlig när jag envisades med att han skulle sitta still och titta framåt. Allt för den där bilden alltså.
Det är förmiddagar som denna som får mig att orka. Orka med all längtan, all saknad, alla energitjuvar. Sådana här stunder som fyller på alla energidepåer. Får mig att se framåt. Fokusera på allt positivt. Det är minsann inte lätt alltid. Men jag gör vad jag kan. I morgon är en ny dag, hoppas att all ork jag samlade på mig under morgonen idag räcker även till då.

Hur gör ni för att samla energi? Jag har kanske missat the best thing in the world. Sitter du och trycker på den, dela med dig då för fan. Bästa sättet att få energi: shoot!

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: