måndag, oktober 07, 2013

inte bara katten som jagar.

Lycka in att vara i Norrland. Kunna spendera några timmar i skogen med pappa. Han med bössan, jag med kameran. Stötte upp några tjädrar, men utan chans att skjuta på dem. Trampat genom myrar och hoppat över bäckar. Kvalitetstid i skogen med älskade pappa. 

Fick besök av Signe, Nils och Moa dessutom. Moa älskar djur och har myst med katter, matat höns och klappat Gandhi. Och sett katten äta möss, trampat i hönsbajs och fått blöta hundpussar. Livet i Uttersjön. Livet på en pinne.
I morgon lämnar jag Norrland för den här gången. Ångesten är lika total som alltid. Nu längtar jag efter att flytta norrut, komma närmare min familj och mina vänner. Närmare livet jag saknar. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: