torsdag, oktober 17, 2013

hejdå västerås.

Det är med otroligt blandade känslor jag tagit beslutet att lämna Västerås. Flytta tillbaka till Norrland igen. Tillbaka till Skellefteå. Har gått i dessa tankar ett tag, men det var när jag varit uppe senast som jag bestämde mig för att börja söka jobb där uppe. Så vadå, 1,5 vecka sedan? Har sagt att jag inte flyttar upp förrän jag har ett jobb som motiverar och stimulerar mig. Hade absolut ingen brådska, hade gissat att jag kanske kunde få mig iväg till våren eller så.

Ibland snurrar livet fortare än man är beredd på och idag fick jag ett erbjudande jag inte kan tacka nej till. Inte kommer tacka nej till. Skriver på alla papper i början av nästa vecka, då berättar jag mer om vad jag ska göra väl uppe i Skellefteå igen.

Men jag kommer på en dryg månad försöka bli av med lägenheten här. Hitta en ny i Skellefteå - all hjälp uppskattas. Anordna en 80-mila-flytt. Sluta på jobbet jag älskar. Och säga farväl till mina tre år i Västerås. Herregud vad jag kommer att gråta. Jag älskar ju Västerås och mitt liv här. Men jag älskar Norrland ännu lite mer. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: