torsdag, oktober 31, 2013

hejdå rut. hej vero moda.

Just det ja. Homecoming queen. Ska uppenbarligen inte bara bo i Skellefteå, jag ska även jobba där. Den 1 december börjar jag som Sales Manager på Vero Moda inne på CK. Minst lika spännande som skrämmande! Ny butik, nytt utbud, nya kollegor, nya system, nya rutiner, nytt allt. Hjälp. Hifle. Help.
Lägg till att jag ska kunna greppa allt det här - mitt i julhandeln. Samtidigt landa i att vara tillbaka i Skellefteå, försöka hitta en bostad och inte sakna ihjäl mig efter det gröna gräset jag har här nere. Herregud. Men jag har fått en bra känsla för mannen som är Sverigechef, som även är den som anställt mig. Jag älskar det sortiment de har och är, trots den rädsla för mitt liv som jag känner, helt övertygad om att det här kommer bli ungefär hur bra som helst.

Woop woop - full fart framåt!! 
__________________________________________ Viktoria

3 kommentarer:

Johanna sa...

Woop woop! Du kommer att fixa det galant :)

Anonym sa...

You go girl! Du kommer passa in där som handen i handsken, kör hårt!! /MK

Kikki sa...

Välkommen hem :-)till Schtaan /Kikki