måndag, oktober 28, 2013

foodgasm

Att jag älskar god mat mer än träning syns på mina kurvor. Och det är värt att ha kurvorna när jag får äta så god mat som jag gör. (Säger hon som åt blodpudding i flera dagar så pengarna började sina på kontot.) Men de senaste dagarna har varit en njutning.
I lördags var jag bjuden på middag och öl hos Mr Handyman och hans Bästaste. Fantastiskt älgkött, VB-paj, sparris. Gott vin och kall öl. Vilket resulterade i att jag istället inte åt så mycket under söndagen, öl kan ha den inverkan på mig. 

Idag var en omtumlande dag. Så jag unnade mig chévretoast till middag. Med varma ekologiska, färska rödbetor, valnötter och ruccola. Lite honung ringlad över. Och Breaking Bad på iPaddan som sällskap. Inte i närheten av lika trevligt sällskap som i lördags, men ändå klart godkänt!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: