söndag, oktober 06, 2013

där det är som bäst.

Rullande in i Uttersjön kring 01 i natt, efter drygt åtta timmar bakom ratten. Sov några timmar, men vaknade tidigare än uppskattat av en hund som alltid får dagen-efter-åksjuka. Han hade sovit klart och ville ut. 

Tog bussen in till stan på förmiddagen, åt lunch med Cams, hennes lilla Kalle och min fina storasyster. På ett sätt älskar jag att sitta på Waynes. Kunderna är fortfarande desamma, även om de blandas upp med yngre generationer. Men många av de som var stammisar där på vår tid, -04 till -07, sitter där fortfarande. Samtidigt skämmer det mig när jag inser att det där kommer bli jag den dagen jag bor i Skellefteå igen. Ha!
Hockey på arenan med pappa och syster. Krossa Cluben, jajemensan. Det gick riktigt fint! Vinst med 4-2 och en utökad serieledning. Tack kära P3 för biljetterna också! Älskar verkligen att få gå på hockey hemma i templet när jag är uppe i norr. Det är en speciell känsla. Något annorlunda. Utöver det vanliga. Något alldeles magiskt.

Kvällen blev lugn. Pizza på vägen hem från hockeyn och ryggläge i soffan. Ungefär som det ska vara, när livet inte kräver mer av en. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: