fredag, oktober 11, 2013

47 dagar kvar and counting.

Har inte så många dagar kvar då jag kan påstå att jag är tjugo-nånting. Snart trillar jag över på The Dark Side och är helt plötsligt 30+. Ehh. Med min separationsångest från Blomman kommer jag avvakta lite med ett nytt bilköp - och istället kanske lägga en slant på en present till mig själv. En riktig present. 

Står i valet mellan en varm och praktisk vinterjacka, jag som är hundägare och älskar att vara utomhus. Eller bara en skitsnygg klocka som jag kan leva lycklig med för resten av mitt liv? De kostar typ nästan lika mycket. Och är båda toksnygga, men på helt olika sätt. Nåja, måste ändå vänta till dess att jag börjar få min riktiga heltidslön i slutet av november (dessutom är det ju faktiskt då jag fyller år), har massa tid på mig att fundera. 
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna sa...

The dark side? Tack för den :)