onsdag, september 11, 2013

två fina.

Köpte en ny boll på Ica Maxi i helgen, åkte till rastgården. Den bollen slaktade fyrfotingen på uppskattningsvis två minuter. Sen kunde vi inte kasta boll mer, utan fick jaga bushunden runt runt på rastgården. Lycklig var han ändå, mitt lilla troll. 
Älskar - och längtar efter - sådana här dagar. Ledighet, två fina män och sol. Hoppas på fler sådana dagar snart. Allra helst med både den tvåfotade och den fyrfotade. I helgen siktar jag och pälsklingen på att åka till skogen och inventera svampbeståndet - om vädret tillåter dvs. Råkade snubbla över ett gäng gulingar härom veckan, jag som inte ens gillar svamp plockade dem och hackade glatt ner dem i en köttgryta. Någon gång ska jag minsann lära mig att uppskatta det också!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: