tisdag, september 03, 2013

tiotusenjävlatankar.

Det är alldeles för mycket i mitt huvud nu. Det syns tydligt på mitt hem och på min kosthållning. Jag trivs bäst i ett städat hem, men när jag mår sämre än jag önskar skiter jag högaktningsfullt i att städa. Jag kliver över berget av reklam som börjat samlas innanför dörren och trycker med våld ner mer disk i diskhon samtidigt som jag intalar mig själv att jag minsann inte behöver diska ännu. Alla utspridda kläder ska vi inte ens prata om och de små högarna av hundhår som samlas på väl valda ställen är hemska.  

Men nu måste jag ta tag i det. Jenny kommer över imorgonkväll och såhär kan jag inte visa upp mitt hem. Men trots det ligger jag bara och stirrar i taket i kväll efter att ha jobbat och sedan motionerat hund. Är hungrig men har "ingen" mat hemma. Tänkte ta en smörgås men har inte ens knäckebröd i skafferiet. Va fan. Som sagt, det är i mitt hem och min kosthållning som det blir tydligt när humöret inte är på topp.

Men i helgen kommer C hit. 
Jag längtar efter honom. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: