torsdag, september 12, 2013

önskelista.

För er som inte har riktigt koll - jag fyller trettio om exakt 76 dagar. Gammal, men fortfarande snygg som fan. Typ. Eller bara gammal, men fortfarande med hopplösa ungdomsfinnar. Men va fan! På min önskelista finns många saker: Ett fallskärmshopp. Sånt där tandemhopp ni vet. Presentkort på en tatuering i bästa 30-årskrisstyle - lite sugen att testa gå hos Lisa Latorre, även om jag är extremt nöjd med min nuvarande tattooer Mikke. Ett tips bara! Önskar mig annars en vacker klassisk rymlig handväska. I fint skinn. Svart gärna. Från något fancy märke du hittar på NK. Marc Jacobs kanske. Mulberry. Michael Kors. Inte så kräsen. Skulle även älska och bli överlycklig för en klocka. Det kanske står högst upp på listan! Tillsammans med fallskärmshoppet. Han drömt om en Michael Kors klocka i nästan två år nu. Ett herrur i silver. Stor, tung. Inget blingbling, inget puttinuttigt. Bara en plain snygg jäkla herrklocka att älska i många år framöver.
Och ska man önska sig presenter i vettigare prisklass så är en snygg skinnryggsäck något som skulle uppskattas. En sådan där moderiktig sak. Kanske med några snygga detaljer. En årsförbrukning av Cola Light på burk. Saker jag blir snygg av. Eller luktar gott. Typ body mist från Victoria Secret - den enda jag redan har är Pure Seduction. Har spanat in ett par grymt snygga kängor på Scorett också, men de kostar 1400. Och det är just nu mer än vad som finns på kontot och hamnar således på önskelistan istället! Av mina bröder önskar jag mig en kniv. Tänk vilken lycklig lillasyster ni skulle ha om hon fick en hemmasnickrad vacker kniv att ha i bältet i skogen. Oj oj oj! 

Annars önskar jag mig massa kärlek. Och omsorg. Jag har redan önskat mig att mina föräldrar kan komma hit och hälsa på mig - vilket de har lovat, hurra! Tänk om hela min familj kunde komma, vilken dröm. Men tre syskon, tio syskonbarn och sex hundar - i varierande storlek. Både barnen och hundarna. Jag tror det blir svårt.. jag bor ändå bara i en etta på knappt 45m2.

Önskar mig säkert hundra saker till. 
Så det här är troligtvis bara del ett i en lång följetång.   
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Känga sa...

1400 kr kändes mycket för ett par kängor. Man kan få mycket doja för de pengarna om man väljer annat.