onsdag, september 04, 2013

när pucken släpps.

Just det. Ni vet det där hockeylaget jag älskar. Det tillhör en rätt kreativ förening. Som hittar på saker. Kreativa saker. Även när de inte tar SM-guld alltså. Som nu i sommar, då har mediaansvarige Tobias gjort en liten kortfilm. "När pucken släpps", som kom ut för ett par dagar sedan. 


Jag är med i den. Av någon outgrundlig anledning. När han ringde och bad mig vara med på en intervju, försökte jag förklara att jag gjorde mig bättre i skift. Eller i värsta fall på bild. Stillbild. Att se mig själv rörligt och höra min egen röst är plågsamt. Det filmades innan midsommar, fint att se att Turkiet-solbrännan hängde med.

Men orkar ni investera 12 minuter av er tid så rekommenderar jag det. Och inte för att jag själv är med, utan för att det är en fin liten film. Snyggt byggt Tobias! 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: