fredag, september 20, 2013

mer jobb, mindre mys. men ändå fredag.

Ingen ärtsoppa igår, ingen fest imorgon - och ingen kyckling idag. Men det är okej ändå, jag gillar fredagar. Även om det varit en fredag med jobb. Solig långpromenad med fyrfotingen längs ån i förmiddags och sedan iväg till bästa butiken för lite Shoppingfestival

Var snygg som attan idag (Hej herr Självförtroende, trevligt att ha dig på besök!) i en röd spetstopp och en underbar ny kofta med omlottmöjligheter som jag kommer ha många fina stunder tillsammans med. Att mina fötter försökte ta självmord mot slutet av kvällen är antagligen mitt eget fel, årets första användning av de där stövlarna. Men vad spelar det för roll - jag var i alla fall snygg. Ibland räcker det så.
Kommer hänga i butiken precis hela helgen. 
Så titta ut vettja!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: