måndag, september 30, 2013

kundkväll på rutan.

Jag bjöd in några fina vänner till en kund/stylingkväll i butiken ikväll. Dukade upp med kaffe, dricka, keselladesserter, kakor, juice från NJB (tack!) och massa kärlek. Visade en del av höstens trender och stilar. Hjälpte dem hitta lite nya favoriter, kanske tänka lite nytt och hade en härlig kväll. Herrejäklar vilka fina vänner jag har! 
Glömde dock bort att fotografera mitt i allt. Kom hem med typ sju bilder i kameran, men den här bilden på mina blombrudar lyckades jag ta i alla fall. Fina glada blombrudar! Tack för att ni kom, och tack Emelie och Jenny också! Jag är så glad att jag har er alla i mitt liv!

I natt ska jag däremot sova. Var så uppe i varv över det här igår, att jag hade svårt att somna. Har sovmorgon imorgon, ser fram emot det! Sov gott alla!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: