torsdag, september 26, 2013

glasögonormen.

Jag har funderat på nya glasögon ett tag. Använder inte glasögon så ofta, då mina gamla är 1. ordentligt repiga och 2. svarta och ser lite väl hårda ut mot mitt nu ganska ljusa hår. Trånade efter ett par silverfärgade pilotbrilllor, och spanade runt lite hos de optiker som finns här i Västerås.  
Efter måttligt trevligt (rätt rejält spydigt tillochmed) mottagande hos vissa hamnade jag på Synoptik. Herregud vad bra service gör all skillnad! Min vision om dessa pilotbrillor var svår att uppbringa, men så skruvade de helt sonika loss glasen ur ett par RayBan Aviator solglasögon. Så, då var det problemet löst. Tacksam! En synundersökning senare var det klart. Fick dessutom ett extra par på köpet och valde ett par sköldpaddskalsfärgade Gant-brillor som jag helt glömde bort att ta kort på. Det får ni när jag hämtar ut dem på en dryg vecka eller så! 

Hade inte köpt glasögon idag om det inte vore så att de var så förbannat trevliga. Jag älskar verkligen bra service och trevlig personal! Hurra!
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna sa...

Så ska service vara!
Och snygga var dom!