fredag, september 20, 2013

fuck off och hamna på min skitlista. typ.

Jag kan inte svara på varför jag skrev inlägget om mobbning. Det var något av det som stod på Aftonbladets sajt som väckte alla tankar. Jag skrev den inte i självömkan, eller för att få en klapp på kinden och ledsna blickar. Snarare tvärtom! Jag skrev den för att den är en del av mig. Allt vi säger, tänker och gör påverkar. Och min bakgrund har påverkat mig.

Hur som helst, de står kvar på min shit-list och där kommer de stå tills de förtjänar något annat. Vilket troligtvis är.. aldrig. Inte för att jag är långsint egentligen. Utan bara för att jag inte vet i vilket sammanhang våra vägar skulle korsas och de skulle göra något för att strykas från den listan. Men vem vet, en dag står de där i farstun. Och då må jag väl vara den större människan och sätta på kaffebryggaren. 

Jag menar, inga problem har väl någonsin lösts utan kaffe? Och mer om min ärofulla lista av skit går att läsa här, i senaste numret av Style Magazine.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: