onsdag, september 25, 2013

en hårresande historia. alt. hej ego!

Under en lång tid har jag haft ett långt, mörkmörkbrunt hårsvall. Ibland med och ibland utan lugg. Vissa perioder utfyllt med lite extra hår dessutom. Men ändå. Långt mörkt hår. Men jag har aldrig varit känd för att ta väl hand om mitt hår, så det här hände - i kronologisk ordning från förra våren: 
Klippte, blekte, blekte, blekte. Blondie all the way, klippte kort page. Lät pagen växa ut, blev brunett igen. Gick tillbaka till min gamla helmörka färg men lessnade snabbt. Blekte sönder allt och skaffade orange hår. Som blev rött. Och orange igen. Hoppade mellan diverse röda toner tills jag lessnade och blekte - igen. Bara för att färga in färgen jag har nu. 

Att mitt hår fortfarande sitter kvar på huvudet efter det senaste 1,5 året är en positiv överraskning. Oh my! Har visserligen inte satt saxen i det sedan den korta pagen och borde v e r k l i g e n göra det snart. Men jag trivs lite för bra i min nuvarande frisyr för att vilja förstöra den..
__________________________________________ Viktoria

2 kommentarer:

Johanna sa...

Snygging!

Therese sa...

Haha, du är galen vännen! Men sjukt snygg! Du måste väl vara den enda personen i världen som passar i ALLA frisyrer? Tycker du är jättefin i allt.