tisdag, september 24, 2013

en gång pjucko, alltid pjucko.

Jag vet inte när min skofetisch började. Men jag har en faslig massa skor. Och jag kan lixom inte få nog. Köper inte alls skor lika ofta nu. Var säkert två månader sedan sist nu. (Jag kanske förtränger och hittar på, men jag tror det var länge sedan i alla fall.) Men jag vill a l l t i d ha nya. Absolut nu, när det kommer massa snygga kängor hela tiden. Herregud! 
De två översta är från K. Cobler, de nedersta från The Urban Project

De två översta skapar helt sjuka habegär, men kängorna längst ned: de är allt jag längtat efter. Rejäla kängor i skinn. Funkar till precis allt. Dessutom är de alldeles perfekta att jobba i. De är helt slut i Västerås, men finns att beställa på Scoretts hemsida. Ett par 39:or tack. Ni kan skicka dem direkt till mig här i Västerås. Eller ännu enklare, beställ dem så jag kan hämta ut dem i butiken på Erikslund. Hänger ändå där ute hela dagarna. Det skulle minsann inte vara fel.

Jag fyller faktiskt 30 snart. Och de kostar "bara" 1800:-... 
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna sa...

De översta och de nedersta! ♥
Jag har ett par Frye-boots som ser ut som det undre paret men de blir aldrig använda eftersom de är så trånga... :(