onsdag, september 18, 2013

den där om insomnia och ologisk energi.

Jag kunde absolut inte somna igår. Krokodilrullningarnas jävla natt. Sista gången jag sneglade på klockan hade den passerat 05 och frustrationen var total. Vaknade dessutom igen strax nio och tyckte tydligen att det var morgon då. Mycket konstigt. 

Fick en dipp på eftermiddagen i butiken, men tjejerna på Naked Juice Bar räddade mig med en Berry Energizer med en extra Energy Kick (älska, älska, älska NJB - med de bästa systrarna i baren) och sedan gick allt av bara farten. Jobbade klart, gjorde lite ärenden och kastade på mig träningsbyxorna och mina Nike så snart jag kom hem, gav mig ut med fyrfotingen runt femman på Rocklunda. Nu är middagen i ugnen och jag bara väntar på att denna ologiska energi ska ta slut och jag stupa i säng. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: