onsdag, september 25, 2013

bara vara ledig ledig ledig.

Jag får så otroligt mycket mer gjort när jag har mittiveckan-ledighet, än när jag är ledig på helgerna. Även om jag led av värsta sortens insomnia i natt och inte somnade förrän många många timmar efter midnatt. Vaknade ändå vid nio och snoozade till dess att min far ringde och väckte upp mig ordentligt en halvtimme senare.
Spenderade förmiddagen i skogen med fyrfotingen. Strosade runt och spanade efter trattkantareller, som helt tydligt inte alls vill bo i den skog där jag plockat dem senaste tre åren. Inte en enda svamp hittade jag! Men vi njöt av tiden i skogen i alla fall. Har även hunnit handla. Powernapa. Städa. Laga krämig morotssoppa att bjuda Jenny på till middag. Myst med henne några timmar och gett henne fina naglar - tjejumgänge helt enkelt!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: