onsdag, augusti 28, 2013

utefittan.

Dagens utefitta presenteras stolt i samarbete med Rut Mfl Erikslund. Kavajen har visserligen sålt slut, men det gröna linnet, bandeautoppen i spets och de stentvättade byxorna finns i butik. Köp ba' köp lixom! 
Har haft en dag/kväll med alldeles för mycket i huvudet. Det gör mig trött, slut och väldigt nedstämd. Varken kaffe, mammas svartvinbärssaft eller socker har heller lagat min huvudvärk som gäckat mig hela dagen. Den försvann temporärt efter en Flat White från Espresso House, men bara för att komma tillbaka med förnyad kraft någon timme senare.  

Jag älskar att ha nära till mina känslor - men det gör vissa dagar till väldigt jobbiga. Dagar som denna. Men det gör också helger som nästa ännu mer fantastisk. Inget ont som inte för något gott med sig, typ.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: