tisdag, augusti 13, 2013

tusen saker jag kommer glömma.

Disksvamp. Jag har ingen disksvamp. Att packa ner i vandringsväskan alltså. Jag har köpt all mat. Nästan. Har glömt köpa mjukost och ångrar att jag inte köpte mer ölkorv. (MaPa, kan ni köpa två tuber mjukost och ett par ölkorvar? Jag hinner inte handla igen! Och jag hoppas att ni har disksvampar hemma, har ni det?) Jobbar öppning-stängning i morgon och ska sedan förbereda all packning bara för att efter jobbet på torsdag vända bilen norrut. Hemåt. Undrar vad jag har glömt för något. Glömt att köpa. Glömt att packa. Vad jag kommer sakna. Har kollat listor på internet. Tips. Kom-i-håg. Men kommer säkert glömma något ändå. Toalettpapper! Kryddor! Salt, peppar. Om jag skulle råka få en fisk. Eller två.

Förhoppningsvis löser det sig. Mat, tält och varma kläder. Då klarar jag mig. Kommer äta Pasta Carbonara hela veckan typ. Väger lite och är kokas bara upp med vatten. Funkar säkert svinfint. Enligt sån't där rutinerat hajkingfölk på olika forum ska den tydligen smaka bra också. Annars får jag äta det ändå, helt enkelt. Ät och tig, lixom. 

Är lite rädd att frysa. Men som tur var har jag en varm hund att krama på natten. Hoppas bara att han vill sova i min sovsäck med mig, så vi kan mysa ordentligt. Och så jag inte behöver vara så mörkrädd.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: