torsdag, augusti 29, 2013

när inget blir som tänkt.

Jag är fröken Planering och Strukturering. Jag gillar att veta vad jag ska göra, var jag ska göra det och hur jag ska göra det. Detta innebär inte att jag inte kan skjuta från höften, vara mitt bästa jag vid spontana eller plötsliga situationer. Men jag tycker överlag det är rätt skönt att planera.

Idag var jag ledig. Hade planerat att åka ut till skogen en eller ett par timmar. Bara för att. Storstäda mitt hem. Fixa mina naglar. Åka in på stan. Göra lite ärenden. Lämna en grej till skräddaren, ett par skor till skomakaren. 

Hade svårt att somna igår, blev sent. Vaknade till vid åtta men somnade om. Vaknade igen halv tio och skulle minsann bara vila lite lite till. Strax innan tolv slog jag upp min blå nästa gång. Orkade inte ens stressa upp mig över att halva dagen försvunnit, utan spenderade resten av dagen med en långsam promenad, ett extremt långt bad och tittande på alldeles för många avsnitt av Subugatory. Avslutade med en tacomiddag tillsammans med bästa herr Beach och nu siktar jag på ytterligare lite Subugatory. 

Om jag varit ut i skogen? Nej. Städat? Hell no. Fixat naglarna? Nope. Varit på stan? Icket. Varit till skräddaren. Njet. Ock skomakaren, han har heller inte fått något besök av mig idag. Hoppas på att hinna med lite av det i morgon innan jobbet istället. Men vi får se. Ingen brådska lixom..
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: