torsdag, augusti 01, 2013

måndagsfredagstorsdag?

I måndags vaknade jag och var helt övertygad om att det var fredag. Då det var min fjärde jobbdag i rad hade torsdag-feelings varit mer logiska. Men logik är sällan min starka sida. Kravlade mig upp med självmordstankar - fredag är so much better then monday. Sedan spydde hunden på min matta. Han hann dessutom äta upp det mesta innan jag insåg problemet. Fräsch kille, verkligen. 

Vilken fantastisk start på veckan jag hade. Men nu är onsdagen över, torsdagen har precis kläckts och jag borde sova. Men jag är uppe i varv och har lite svårt att somna. Morgondagen har massa spännande saker på sitt schema och jag borde v e r k l i g e n somna nu så jag har lite energi över imorgon.

Godnatt alla!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: