fredag, augusti 09, 2013

jag hjärta lite kaos sådär.

Organiserat och relativt strukturerat kaos. Det är nog väldigt typiskt för mig. Jag. Mitt hem. Mitt liv. Skickade en krönika till min chefredaktör på Style Magazine häromkvällen, och fick feedback som löd: "Du skriver som bäst när livet inte är för inrutat och bekvämt. Så se till att alltid ha lite kaos runt dig!" Jag tror visserligen inte att jag är ensam om det. Det är nog rätt vanligt bland skapande människor, kreativa hjärnor behöver lite rum för utsvävningar och lagom urflipp.
Jag älskar det där lagoma kaoset. Jag kan fortfarande sakna när jag jobbade lördagar på älskade kaffeshoppen, eller matchdagar på arenan. Folket, tempot, stressen. Jag jobbar bäst under stress, alltid. Skrev mitt examensarbete på tre dagar, trots att jag hade en hel termin på mig att göra det. Och då inte de första tre dagarna av terminen, utan självklart de tre sista. Men det blev bra, jag skrev ett sjujäkla fint ex-jobb. 

Och just det ja. Jag är tillbaka till en lite mer normal hårfärg. En jag förhoppningsvis inte behöver färga varje vecka och med lite tur slipper jag ha rödrosa fläckar på alla mina ljusa kläder och lakan i fortsättningen. Förhoppningsvis. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: