torsdag, augusti 08, 2013

en vecka.

Om en vecka vänder jag och fyrfotingen norrut. Det blir Skellefteå en natt, och sedan upp mot fjället. En vecka i naturen och sedan tillbaka för ett par nätter till i Uttersjön innan jag vänder söderut igen, tillbaka till verkligheten. 

Idag skulle jag prova sätta upp mitt tält. Men så kom regnet. Vill inte göra det i regn, det kommer jag garanterat få nog av när jag är där uppe. Tänkte dock att det kan vara en god idé att i alla fall veta hur det kommer se ut när det väl är ihopmonterat. Men det får bli en annan dag! 

Ska hämta ut paketet med bla ett underställ som landade på det lokala postombudet idag. Och åka till djuraffären, har fortfarande inte hittat något bra täcke till min fyrfotade vän. Och borde göra de energibars som jag ska ha med mig. Passa på att köpa lite mat. Pulverkaffe. Mjölkpulver. Pulversoppa. Pulvermos. Pulverallt. Typ. 


Men det regnar ute och regnet gör mig lite deppig idag. 
Som tur var är det en ledig dag även imorgon!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: