tisdag, augusti 27, 2013

back in business.

Idag ska jag tillbaka till Världens Bästa Butik efter att ha haft semester i 1,5 vecka. Det låter inte så mycket och butiken har garanterat varit i säkra händer. Men jag är ändå orolig. Jag är orolig för är alla varor som kommit in. Alla nya plagg som hänger där på sina galgar och ropar efter mig, ber mig om att jag ska ta med dem hem. Och hur jag ska kunna motstå. Vill jag ens motstå? 

Troligtvis inte. Jag vet att vi fått en hel del grejer från Cheap Monday, och ni som känner mig vet att jag  har en liten thing för just Cheap Monday. Vill inte ens veta hur många linnen och t-shirts jag har därifrån. Är tacksam att det inte är handväskor från Murberry jag har en hang-up på i alla fall. Det hade inte riktigt fungerat i relation till mina inkomster. Ha!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: