onsdag, juli 03, 2013

vem vill inhysa oss i helgen?

I morgon drar Power Meet igång här i Västerås. Jag känner redan hur jag blir förbannad bara av tanken på bilarna, trafiken och all fylla. Jag överväger starkt att lämna stan. Men Norrland är för långt upp. Stockholm har för lite Emmor i helgen och Örebro har alldeles för lite Julior och Amisar.  
Vad ska man då hitta på, jag och lilla hunden? Övervägde att testa det nya hiking-tältet som jag köpte häromdagen, men jag har inga andra outdoorgrejer här nere i Västerås. Varken sovsäck, liggunderlag eller trangiakök. Så den idén får jag nog skippa.

Vad ska jag då hitta på. Eller, vem vill ha besök av en rödhårig tokstolla med en ännu mer tokstollig hund i helgen? Är ledig från 16.00 på fredag till 14.00 på måndag!
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Em sa...

Dålig timing ju - kom en annan helg! :)