lördag, juli 27, 2013

tekniknörden.

Nejdå. Jag är inte alls beroende av mina tekniska prylar. Tar bara med mig Mr iPhone och Mr MacBookPro in i badrummet nu. Ska bada. Och se film. Det är minsann en alldeles ypperlig kombination. Och telefonen, ja, vill ju inte missa alla alla snuskiga sms som brukar dyka upp mot kvällskvisten. Eller hur det där nu var. 

Eller så tror jag bara att jag har vänner. Som faktiskt vill smsa med mig. Eller ringa mig. Och det, det vill jag minsann inte missa! Herregud, folk kan ju tro att jag har ett liv och faktiskt inte har tid att svara. Och det vill jag verkligen inte. Dumt att intala folk något som inte stämmer. Klart jag svarar även om jag ligger i badkaret och tar några längder såhär på kvällskvisten.

Uppdatering: Filmen var bra och telefonen, den ringde minsann. Och jag försökte inte ens dölja att jag faktiskt hade mobilen med som sällskap i badet, utan svarade glatt medan jag lekte med mina små gula badankor! Sms, det fick jag också. Summan av det hela: jag hade missat ett underhållande samtal om shit lists och em hel del både roliga och fina sms!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: