måndag, juli 01, 2013

stora blogg-familjen.

Anledningen till det något muppiga klippet nedan där min gris inte kan gå ut på balkongen då han har ett tuggben i munnen och är alldeles upprörd över det är att när jag var uppe i norr hjälpte jag min syster igång med en blogg. Även min mor startade en under våren, och har nu även hon kommit igår med bloggandet.

I kväll skulle jag vägleda hur man, via mobil och iPadda la upp filmer på bloggen. Hade själv ingen aning, så jag fick helt enkelt testa. Resultatet blev bra och på min systers blogg dök det upp en alldeles fantastisk liten film på en av monsters dansande gullungar. Herregud vilken inlevelse!

Hur ni hittar dit? Här hittar ni mammas blogg: Flytten till Landet - och här är Ursviksmammans! Välkommen in i deras härliga värld!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: