söndag, juli 28, 2013

nya vänner. hoppas ni är bättre än mina förra.

Jag har varit nära vän med Mr Urban Ears rätt länge nu. I kanske ett år eller så. Men om man kastar bort sina kvitton (eller lägger dem på ett "jättebra" ställe) när man flyttar så kan man heller inte reklamera dem om de slutar fungera. 
Så igår skulle jag springa in på den lilla teknikbutiken i köpcentret. Köpa ett par billiga iPhone-original-kopior. Typ. Sådana som ser ut som orginallurarna med kostar bara en tredjedel. Passerade på vägen dit Kennedies. Ni som bor i Västerås eller Örebro och vill ha riktigt snygga kläder och grym service, ni har väl inte missat Kennedies ffs? Skulle egentligen bara lite snabbt kolla på deras rea, såg en WeSC-hoodie jag skulle vilja ha. Men kom ut med ett par turkosa lurar istället. Vad hände!? Ingen av bilderna gör dem riktigt rättvisa, men de är v ä l d i g t turkosa och lyser i mitt numera mer röda än orangea hår. 

Hur snygga som helst. De kommer minsann 
få hänga med mig på alla äventyr framöver!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: