lördag, juli 06, 2013

miljoner raggarbilar och "ett par öl".

En del av mig tänkte att balkongen och en god bok skulle vara ett vinnande recept på en fredagskväll. Men när erbjudandet om att dricka ett par öl kom så tyckte jag det lät som en bra idé. Är det Power Meet så är Lögarängen the place to be. Där hamnade även vi, någon gång under kvällen efter att först ha njutit av några kalla på den så kallade Solskensbalkongen. 
När det blev allt längre mellan bilarna, jag hunnit bli antastad av okänd läskig man inne bland buskarna och skrattat alldeles för mycket till dåliga Zlatan-imitaionerer fortsatte kvällen på lokal. Sladdade hemåt när stället stängde och mådde ungefär som förtjänat när jag vaknade idag. 
Återvände idag med två rör Pringles och två stora cola till balkongen där det hela började. Skrattade ännu mer åt gårdagens eskapader och förundrades över hur de andra klarade av att kasta sig upp i sadeln igen för att ta ännu en kväll i berusningens tecken. Själv spenderar jag kvällen tillsammans med finaste fyrfotingen i fosterställning i soffan. 

I morgon ska jag kolla på aporna på Furuvik!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: