fredag, juli 05, 2013

ljusglimtar.

Har haft en extremt konstig dag. Först havererar mailen. Och sedan hela kassasystemet. 2,5 timmar med handskrivna kvitton och kontanter. En lång dag på jobbet. Men med fina besök, först dök den formidabla Wysteriia in i butiken och under kvällen fick jag Skelleftiskt besök i form av Herr Westermark. Dessutom tittade två trevliga dagisfröknar (får man kalla er det?) in, men alla kom samtidigt och jag hann inte riktigt ge dessa vackra blondiner den uppmärksamhet de förtjänar. Nästa gång ladies!

I övrigt har dagen och kvällen bestått av tankar. Satt länge hemma i en tyst lägenhet och åt resterna från gårdagens skaldjurspasta och stirrade. Försökte få ordning på mitt huvud. Det gick.. sådär. Men det blir bättre, det blir det alltid! 

Ljusglimtarna, förutom de besök jag haft, var fd Skellefteå AIK-liraren och poeten Johan Forsbergs (@johan_forsberg) instagramvideo som fick mig att skratta högt. Och mannen på cykel som troligtvis trodde han var ensam på vägen och hängav sig helhjärtat till ett Tarzan-vrål när han susade ned för backen. Han såg nog inte tjejen i skogsbrynet med en hund i kopplet. Förrän hon gapskrattade åt honom. Tackar och bockar för dessa ljusglimtar, mina herrar.

Ser fram emot en ledig helg med kvalitetsumgänge.
Sov gott, dröm sött och trevlig helg mina vänner!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: