tisdag, juli 09, 2013

lite fattigare, lite rikare.

Har fortsatt inhandla saker inför min fjällvandring. Är bara en dryg månad kvar nu, måste kanske öka tempot nu. Har idag införskaffat en sovsäck och ett mellanlager i form av en microfleece, samt lite smått och gott. Beställde igår klövjeväskan till Gandhi, måste verkligen vänja honom att ha den på sig - och att fasa in honom att ha lite tyngd i den. 

Längtar verkligen efter min resa till fjällen. Kommer bli helt fantastiskt! Just nu känns det som om jag skiter i om det kommer regna en hel vecka. Mitt tält och min jacka tål regn. Det är okej. Har dessutom köpt ett regnskydd till ryggsäcken också! Och nästan fått förståelse i var och när jag får fiska. Heja!

Sovgott alla, en dag till i butiken och så har 
jag mitt-i-veckan-helg med mitt-i-veckan-drinkar!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: