onsdag, juli 03, 2013

fröken motsägelsefull.

Jag spenderar mina dagar i en klädbutik. Jag ler stort, kastar ur mig "hejhej!" till alla jag ser och tar ibland några inte allt för snygga danssteg mellan bord fyllda med jeans. Jag gör allt för att kunderna ska känna sig välkomna och få det där lilla extra. Med jämna mellanrum sysslar jag med budget, schema och månadsrapporteringar.

Men den absolut största delen av tiden jag är i butiken så viker jag kläder. Viker, galgar och sorterar. Och jag älskar det lika mycket som allt det andra! Jag har en hang-up för jeans som ligger i perfekta högar och vill helst att varje litet plagg ska vara på sin plats.

Varför, varför varför varför får jag då känslan av att panikattacken kommer komma vilken sekund som helst när jag viker mina egna kläder? I flera år har jag fått den krypande pirrande känslan som brukar förekomma en panikattack när jag viker de kläder som jag tvättat.

Hade tvättid idag för första gången på.. vadå, snart två månader? Förutom att de lediga tvättiderna inte passat ihop med mitt schema så hatar jag verkligen att tvätta då jag varje gång tror att jag kommer få panik när jag viker ihop tvätten i slutet av kvällen.

Och ja. Jag hade tvättid senast den 12 maj. Kan upplysa om att jag köpt en hel del nya strumpor sedan dess och att mina underkläder inte har matchat på väldigt, väldigt länge. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: