torsdag, juli 25, 2013

äventyr.

Har varit ledig ett par dagar, för att sedan jobba hur mycket som helst i en vecka framöver. Passade på att ge mig ut på vägarna lite, se Sverige från ett bilfönster. Har haft ett par helt magiska lediga dagar helt enkelt!
Jag börjar ha nedräkning till min fjällsemester nu. Tre veckor innan jag åker norrut för att ta en natt eller två i Uttersjön innan jag siktar upp mot fjällen och Kungsleden. De sista sakerna köps in och jag försöker låna ihop det jag inte vill lägga pengar på. Kängorna känns väl ingådda och hunden börjar så smått acceptera att han faktiskt måste ha klövjeväska på sig. Har inte gett mig på det där med maten ännu, måste ta någon kväll och googla ordentligt. 

Alla tips välkomnas! Bra, god, frystorkad mat som inte ruinerar mig fullständigt. Eller har ni några andra bra tips? 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: