måndag, juli 01, 2013

att landa.

Senaste månaden har varit.. hektisk. Resor, saknad, förändringar, jobb, vänner, champagne, sorg. Denna kväll är en av få kvällar då jag verkligen slappnat av, ensam hemma utan några måsten. Har legat på soffan efter jobbet och bara försökt landa i allt jag varit med om, allt som hänt på senaste. Både hänt mig och de i min närhet.

Det slår mig hur skört livet är. I onsdagskväll fick jag ett sms av min äldsta och finaste vän. Hennes sambo hade krockat och krossat en kota i ländryggen. Paniken växte och magen ville vända sig ut och in. Krossat en kota i ländryggen. Herregud. 
Bilder stulna från vännen S's blogg. Jag tar bort dem om ni vill - hojta till bara! 

Torsdagen bestod av operation och uppvak. Men han är nu uppe och går. Sakta men säkert. Får snart flytta från NUS i Umeå upp till Skellefteå. Och han har gett sig fan på att han ska klara det här och bli helt återställd. Det är få personer som imponerar så mycket på mig som detta par. De har gått igenom så mycket - och är så starka. Och för det älskar jag er bara mer.

Livet är skört ibland. Ta vara på varandra, alla ni därute. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: